Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο μας βραβειάκι





Το πρώτο μας βραβειάκι  από το Νηπιαγωγείο αγάπη μου!!

Χαρήκαμε πολύ που πριν λίγες μέρες  το http://nhpiagwgeioagaphmou1.blogspot.gr μας τίμησε  με το βραβείo Liebster!!!
Ευχαριστούμε πολύ τη Νατάσσα Κατσώνη και τη Λένα Τζωρτζάτου και φυσικά το blog τους Νηπιαγωγείο αγάπη μου, που μας χάρισαν αυτό το βραβειάκι. Για εμάς έχει διπλή αξία γιατί είναι κάτι σαν δώρο για τα γενέθλια μας που πριν λίγο καιρό συμπληρώσαμε τον ένα χρόνο λειτουργίας μας! 
Ευχαριστούμε κορίτσια!! 
Συνεχίστε να μας προσφέρετε τόσο όμορφες και πρωτότυπες ιδέες!!


Τι είναι το βραβείο Liebster? 


Το "Liebster Award" είναι ένα εικονικό βραβείο που χρησιμεύει για να εξαπλωθούν αλυσιδωτά και να γίνουν γνωστά blogs με λιγότερους από 200-300 followers. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για να γίνουν  ακόμα περισσότερα blogs ευρύτερα γνωστά στο διαδίκτυο!








ΚΑΝΟΝΙΣΜΟI


Α) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτήσετε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν  widget ή gadget


Β) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.


Γ) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers  και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.


Δ) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από  τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.
Οι απαντήσεις μας στις ερωτήσεις της Νατάσσας και της Λένας...




 1)Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Ξεκινήσαμε κυρίως για να γίνονται γνωστές στους γονείς οι δραστηριότητες μας, οι δουλειές των παιδιών αλλά και ότι γίνεται στο νηπιαγωγείο μας σε επίπεδο γνωστικό, νοητικό και σε ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη των παιδιών σε όλους τους τομείς. Εννοείται πως μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε και να ανταλλάξουμε τις ιδέες και τις δημιουργίες μας και να παρουσιάσουμε αυτό που αγαπάμε πιο οργανωμένα. 

2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Ενθουσιαζόμαστε συνεχώς με το πόσο γρήγορα κοινωνικοποιούνται και εξελίσσονται τα παιδιά. Ενθουσιαζόμαστε με το πόσο δένονται με εμάς και το χώρο του νηπιαγωγείου.Για εμάς η αγκαλιά τους είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας, και μας δίνει μεγάλη χαρά που και αυτά μας νιώθουν σαν δεύτερη τους οικογένεια!!

 3)Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Πάντα η καλοπροαίρετη κριτική είναι ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική!! Γινόμαστε έτσι καλύτερες και φυσικά νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση όταν έχουμε την επιβράβευση και άλλων με την ίδια αγάπη και τις ίδιες ανησυχίες. Γινόμαστε μια μεγάλη παρέα που μπορεί να ανταλλάσσσει ιδέες και προβληματισμούς σε όλα τα επίπεδα.

4)Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Παρουσιάζουμε όποιες δραστηριότητες γίνονται στο σχολείο μας στα πλαίσια του προγράμματος του νηπιαγωγείου και ότι εκδηλώσεις έχουν να κάνουν με τη σχολική μας ζωή.

5)Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά΄
Δυστυχώς όχι δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά αν και θα το θέλαμε! Όμως είναι σαν να γνωριζόμαστε μιας και ανταλλάσσουμε ιδέες και απόψεις μέσω των αναρτήσεων των blog μας και βέβαια έχουμε γίνει φίλες στο facebook με αρκετές από αυτές!  

6)Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Δύσκολη απάντηση! Σίγουρα όμως θα θέλαμε να συνεχίσουμε την τόσο όμορφη συνεργασία μεταξύ μας (Δαλκίδου Μαρία, Νικολακούλη Μαρία και Αλμπανίδου Έλενα) και να έχουμε συνέχεια καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες!! Να έχουμε πολύ πολύ περισσότερες επισκέψεις και πολύ περισσότερο χρόνο για περισσότερες αναρτήσεις!!

7)Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα;
Αυτό μπορούν να το απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά μας! Αν κρίνουμε όμως από το χαμόγελό τους και τη χαρά τους, ειδικά όταν ασχολούμαστε με τις αγαπημένες τους και αγαπημένες μας κατασκευές, τότε σίγουρα αυτό που κάνουμε καλύτερα είναι να μεταδίδουμε όσες περισσότερες γνώσεις και αγάπη μπορούμε!!

8)Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Σίγουρα όχι όσο θα θέλαμε! Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος λίγος! Κάνουμε όμως ότι μπορούμε έτσι ώστε να είμαστε συνεπείς και έτσι να υπάρχει μία συνέχεια σε ότι γίνεται στο Νηπιαγωγείο μας.

9)Πώς γεννιούνται τα post σας;
Κυρίως από την καθημερινή ζωή στο σχολείο μας. Κάθε δραστηριότητα οργανωμένη και μη, αλλά και ότι εκδηλώσεις γίνονται φωτογραφίζονται για το αρχείο μας για τις αναρτήσεις μας αλλά και για να αποτυπώνουμε την καθημερινότητα των παιδιών έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς οι γονείς να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι έκαναν τα παιδιά τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

10)Ευχές για τον αναγνώστη
Ευχόμαστε να έχουμε όσο γίνεται περισσότερες αναρτήσεις όλοι οι bloggers, πράγμα που θα σημαίνει περισσότερες ιδέες και εμπειρίες για όλους μας!! 


Τα δέκα ιστολόγια που προτείνουμε είναι:

1.  pythagoreionip.blogspot.com


2. edonipiagogeio.blogspot.gr 


3.  funtastic14.blogspot.gr


4.  http://lianipia.blogspot.gr/


5. megalipoliteiamikrwn.blogspot.com/ 


6.  nipiagogosseapognosi.blogspot.gr


7.   nipiablog.blogspot.gr 


8.  e-children.blogspot.gr 


9.  paixnidokamomataa.blogspot.gr 


10. sevarosenew.blogspot.com


Οι ερωτήσεις μας είναι οι ίδιες και περιμένουμε με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας! 














6 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΑΡΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ, και συγχαρητήρια και σε σας για το βραβειάκι που πήρατε!!! Καλή χρονιά, γεμάτη δημιουργία και χαμόγελα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε όλες για τα καλά σας λόγια!! Να είστε όλοι καλά και καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xίλια ευχαριστώ!! Αν και δεν πολυαχολούμαι φέτος, με τιμάτε ιδιαιτέρως!!! Καλή σας χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγχαρητήρια για το βραβειάκι που πήρατε !!!!!
    μεγάλη μου χαρά να πάρω βραβειάκι από σας !!!!!
    καλή και δημιουργική συνέχεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή